Uw partner op de weg

Uw partner op de weg
Wilt u op de hoogte blijven en onze nieuwsbrief ontvangen?
Ja
Later
NIEUWS

De nieuwe DigiSave V6 !

Wij kondigen u met plezier de lancering aan van DigiSave versie V6, onze oplossing voor het downloaden, opslaan en analyseren van de gegevens uit de tachograaf en chauffeurskaarten.


Er zitten veel verbeteringen in de drie verschillende varianten van DigiSave, zoals het gelijktijdige importeren van alle bestanden uit de Optac, het rekening houden met de datum en het uur van de inhoud van het kaartbestand in plaats van de bestandsnaam (dus geen probleem meer na vervanging van de batterijen in de Optac) en een geoptimaliseerde bestandsexport. Daarbovenop zijn er ook belangrijke nieuwe functies in de OptimDrive variant zoals:

  • berekening van het bedrag van de overtredingen tegen de rij- en rust tijden ;

  • analyse van de overtredingen volgens de werktijden (richtlijn 2002/15/CE).

In de Pro variant, heeft de loon voorbereiding functie ook verbeteringen gekregen, zoals het gelijktijdig aanmaken van de prestatiebladen voor meerdere chauffeurs.

DigiSave is marktleider in BelgiŽ met meer dan 6500 actieve licenties op dit moment. Dit succes komt ongetwijfeld door de kwaliteit van het product, door de kwaliteit van de service na verkoop.

De folder beschrijft in detail de verschillende functies en beschikbare varianten : de standaard versie DigiSave+, de versie DigiSave_OptimDrive met analyse en visualisatie van overtredingen, en de versie DigiSave_Pro ter voorbereiding van het salaris. De twee laatste bestaan ook als server versie.

Aarzel niet om ons te contacteren om meer informatie en de prijzen te krijgen, voor een nieuwe licentie of voor de evolutie van uw huidige versie.


Folder Optac_DigiSave